Nominalizat la premiul Emmy, “Clubul lui Mickey Mouse”, un program vibrant, orientat pe învatare, invita o noua generatie de prescolari sa i se alature celui mai iubit personaj din lume rostind fraza “magica”, “Meeska, Mooska, Mickey Mouse”! Astfel, o faptura fantastica în forma de soarece va aparea în mod miraculos pentru a fi un loc de întâlnire si învatare pentru tinerii telespectatori si prietenii lor -Cei sase senzationali de la Disney: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald. Din Clubhouse, Mickey coordoneaza povestile pline de cântec si distractie care prezinta provocari stimulante construite în jurul unei teme a zilei.

Prin intermediul unei experiente dinamice, interactive care îi transporta prin diverse locatii, micii telespectatori dezvolta abilitati de matematica si învata sa identifice forme, modele si numere si sa descifreze puzzle-uri din imagini. Mickey si prietenii sai ajuta la reamintirea si perfectionarea lectiilor cu ajutorul unor mecanisme si dispozitive la îndemâna, printre care Mousekedoer, Mouseketools si un dispozitiv transportabil denumit Toodles. Mickey îi încurajeaza permanent pe telespectatori, una din modalitatile folosite de el fiind cântecul exuberant “Hot Dog”! care celebreaza realizarile zilnice ale trupei.

Clubul lui Mickey Mouse

Copyright 2010 TopDesene.com. Acest website ofera desene animate in mod gratuit doar pentru uz personal.Distribuirea lor nu este permisa si se face pe propria raspundere!