Un baiat cu coada de maimuta numit Son Goku este gasit de catre un expert al artelor martiale si crescut ca nepotul acestuia. Într-o zi, în timpul unei luni pline, Goku se transforma într-o gorila gigantica si îsi ucide accidental bunicul adoptiv, dar mai târziu nu are nici o amintire a acestui lucru.

Câtiva ani mai târziu, Bulma, pornita în cautarea celor sapte Bile Dragon pentru a-si avea dorinta îndeplinita de dragonul ce apare, îl întâlneste pe Goku, care locuieste singur cu Bila Dragon cu patru stele pe care o pretuieste ca pe bunicul sau. Goku decide sa o însoteasca pe Bulma în calatoria sa, iar pe drum, întâlneste si se împrieteneste cu multi artisti martiali, trece prin antrenamente riguroase si diferite programe educationale, încercari si raufacatori, participând adesea la turneul Tenka-ichi Budokai.

Odata ce seria progreseza, Goku creste într-un adult, iar primul sau copil, Son Gohan trece prin întâmplari similare. În timp ce Goku evolueaza, la fel si rivalii sai, inclusiv Piccolo si Vegeta, unii transformându-se din personaje negative în pozitive. Goku însasi moare si reînvie de un numar de ori, devenind cel mai puternic supererou din univers.

Dragon Ball Z

Copyright 2010 TopDesene.com. Acest website ofera desene animate in mod gratuit doar pentru uz personal.Distribuirea lor nu este permisa si se face pe propria raspundere!