Protagonista seriei Sailor Moon este Usagi Tsukino, care traieste o viata normala de eleva pana in momentul cand este gasita de o pisica vorbitoare numita Luna. Prin Luna, Usagi invata ca lumea este pe cale sa fie atacata de un Regat Intunecat care a aparut odata in trecut, cu mult timp in urma, distrugand Regatul Selenar. Puterile ei latente sunt trezite pentru a apara Pamantul de pericolul iminent, lucru ce o determina sa se imprieteneasca cu numeroase persoane care o vor ajuta in lupta.

Usagi lupta folosindu-se de identitatea Sailor Moon, iar pe masura progresului povestii ea invata tot mai multe despre dusmanii cu care se confrunta si fortele raului care ii trimit pe Pamant. In mod gradual ea va descoperi adevarul despre viata ei din trecut, despre dragostea ei adevarata si posibilitatile viitorului Sistemului Solar.

Sailor Moon

Copyright 2010 TopDesene.com. Acest website ofera desene animate in mod gratuit doar pentru uz personal.Distribuirea lor nu este permisa si se face pe propria raspundere!