Sandy Belle este o poveste despre o fata care locuieste in Ccotia cu tatal ei. Ea isi petrece timpul jucandu-se cu cainele ei Tambour si prietenii ei. Intr-o zi ea o intalneste pe Contesa de Willington, o batrana femeie care locuieste in castelul de langa orasul lor. De asemenea, o intalneste pe Kitty, o tanara aroganta domnisoara care locuieste intr-un conac mare din afara orasului.

Kitty o uraste pe Sandy Belle si continua sa o viziteze pe contesa pentru a castiga increderea si interesul ei. Contesa ii da lui Sandy Belle un crin alb pe care il planteaza in afara orasului. De asemenea, Sandy Belle mai aduce si alte flori si le planteaza langa crin, facand o mica gradina de flori.

Scopul lui Sandy Belle in aceasta serie este sa isi gaseasca intr-o zi mama. In episoadele finale, ele se reunesc, dar, dupa intalnirea lor, ea afla ca mama ei sufera de amnezie, iar Sandy Belle nu o poate convinge ca a fost fiica ei. Mai tarziu, cand un copil cade in apa si Sandy ii salveaza viata, amintiri din trecut o lovesc pe mama ei si incepe sa isi aminteasca.

Sandy Belle

Copyright 2010 TopDesene.com. Acest website ofera desene animate in mod gratuit doar pentru uz personal.Distribuirea lor nu este permisa si se face pe propria raspundere!